INSTAGRAM MASTERCLASS BY MARY

Alle tools om jouw Instagram-account succesvoller te maken!

Heb je een eigen merk of bedrijf en wil jij meer uit jouw zakelijke Instagram-account halen? Wil je weten hoe je een groter publiek bereikt? Hoe je de perfecte feed creëert, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Onder persoonlijke begeleiding van Mary-Anne van LIFE BY MARY worden jou in de Instagram Masterclass alle tools aangereikt om jouw bedrijf volledig Insta-proof te maken!

Processed with VSCO with a4 preset

Instagram is tegenwoordig een onmisbare tool in de marketingstrategie van bedrijven. Een platform met een diversiteit aan content en gebruikers leent zich uitstekend om een community op te bouwen die niet alleen nieuwe klanten kan opleveren, maar ook klanten met een hoge betrokkenheid bij jouw merk of bedrijf


INHOUD MASTERCLASS

Onderwerpen die o.a. tijdens de Masterclass aan bod komen:

 • Analyse huidige Instagram-account
 • (Personal) branding
 • Strategiebepaling
 • Instagram Stories
 • IGTV
 • Fotografie
 • Adverteren
 • Bewerking
 • Planning
 • Influencer marketing
 • Offline concepten (op maat)

VOOR WIE?

Deze Masterclass Instagram op maat is gericht op het bepalen en de inzet van de juiste Instagram strategie voor jouw bedrijf. Daarnaast is de Masterclass geschikt voor iedereen (ongeacht voorkennis) die graag hulp wil bij het beantwoorden van o.a. de volgende vragen:

 • Hoe krijg ik meer volgers?
 • Hoe krijg ik meer engagement?
 • Hoe maak ik betere foto’s?
 • Welke filters kan ik het beste gebruiken?
 • Hoe bereik ik de juiste volgers?
 • Hoe kan ik Instagram Stories inzetten?
 • Moet ik samenwerken met influencers?
 • Wat voor content werkt het beste?

RESULTAAT

Het doel van deze Masterclass is om een concrete Instagram strategie te vormen die aansluit bij de missie/visie, identiteit en doelen van jouw bedrijf. Met de aangereikte tools en een concreet plan die samen met Mary-Anne wordt gemaakt kun je direct zelf aan de slag.

Je kunt hierdoor makkelijker jouw gewenste Instagram doelen bereiken zoals bijvoorbeeld:

 • Het laten groeien van het aantal volgers
 • Zorgen voor een hogere engagement
 • Een hoger aantal leads naar andere kanalen.

Processed with VSCO with a4 preset


OVER MARY-ANNE

Mary-Anne (25) heeft zich tijdens haar studie Media & Entertainment management altijd gericht op social media.

Het gebruik van social media heeft in 2011 geresulteerd in de Miss Friesland titel en daaropvolgend modellenwerk voor o.a. Postcodeloterij Miljoenenjacht Addy van den Krommenacker en Marc Cain.

In 2014 schreef zij als afstudeerscriptie een adviesrapport voor de social media strategie van het tv-programma Utopia, geproduceerd door Talpa Producties. Na het behalen van haar diploma in 2014 bleef haar interesse voor social media groeien naarmate het platform Instagram steeds populairder werd.

In 2016 begon Mary-Anne dan ook m.b.v. haar eigen Instagram strategie, haar Instagram-account @LIFEBYMARY_ professioneel in te zetten. Dit heeft geresulteerd in een bereik van 80.000 (betrokken) volgers en (langdurige) online samenwerkingen met merken als BVLGARI, Charlotte Tilbury en GUESS.

Als je het aan Mary-Anne vraagt is er geen platform zo leuk en multi-inzetbaar als Instagram. De diversiteit aan content en gebruikers is niet alleen inspirerend, maar biedt ook zakelijk ontzettend veel kansen.

Hoewel veel mensen en bedrijven succesvol willen zijn op Instagram, is het erg belangrijk om bewust te zijn van wat je doet en wil bereiken op dit platform.

Het plaatsen van foto’s en video’s kost relatief weinig moeite en is gemakkelijk te realiseren. Het omzetten van deze content naar commerciële kansen is iets waar tijd en moeite mee gepaard gaat, maar wat ontzettend leuk is om te ontdekken en mee aan de slag te gaan!


TESTIMONIALS

Momenteel focust Mary-Anne zich naast haar werkzaamheden als model en haar personal brand LIFE BY MARY, op het helpen van ondernemers en mensen die meer uit hun Instagram account willen halen. Zo heeft zij de Masterclass Instagram al o.a. mogen geven aan:

 • Modellen van modeagentschap en modellenbureau FashionxChange
 • Modezaak Lutz Fashion 
 • Media & Entertainment studenten aan de Stenden Hogeschool.

Astrid van Gorp: eigenaresse FashionXchange

“Ik kijk nu beter naar het hoe, wat en waarom.”

Bedankt voor jouw professionele en heldere input op het gebied van Influencer Media en Social Media. Na de workshop van jou, realiseerde ik mij dat er nog veel meer mogelijk was met mijn zakelijke Instagram-account en dat er geen continuïteit in mijn feed en content aanwezig was. Dit was ook de reden waarom ik weinig nieuwe volgers aantrok.

Na een duidelijke uitleg en mogelijkheden, waarbij jij mij wel ook nog een deel zelf liet nadenken (hetgeen de authenticiteit bevordert) ben ik met jouw tips aan de slag gegaan. In 4 maanden had ik 500 volgers erbij! Superleuk! Er valt nog steeds veel te verbeteren en te veroveren en wil graag een refreshment workshop op termijn.

Bij het starten van mijn persoonlijke profiel heb ik goed gekeken in mijn aantekeningen van jouw workshop en hoewel mijn FirstFatInfluencer account nog in de kinderschoenen staat, zie ik  dat mijn betrokken volgers hier veel actiever en enthousiaster zijn. Dit komt omdat ik nu beter kijk naar het hoe, wat en waarom.

Otteline Croll: Young Professional bij Jelmer

“Na afloop liep ik weg, met een boek vol aantekeningen, een hoofd vol plannen en een boost aan positieve energie.”

De wondere wereld van social-media. Zo aanwezig in het daagse leven om ons heen. Niet alleen een mooi platform om privé je leven te delen, maar ook zeker zo nuttig voor professionele doeleinde. Maar hoe dan?

Privé maak ik gebruik van Instagram om mooie of dierbare momenten te verzamelen en te delen. Op professioneel gebied totaal geen idee hoe efficiënt om te gaan met alle facetten van het platform. Kortom, kennis en structuur mist.

Mary-Anne nam ons mee in deze wondere wereld. Aan de hand van een duidelijke presentatie aangevuld met persoonlijke verhalen, ontvouwde zich talloze mogelijkheden om Instagram op een efficiënte en doelgerichte manier in te kunnen zetten.

Vervolgens was het tijd om zelf aan de slag te gaan. Door middel van een casus, werd de net geleerde theorie, direct toepasbaar gemaakt. Hierdoor werd de hele groep uitgedaagd om zelf na te denken. We werden aan de hand mee genomen en begeleid door de fouten en obstakels waar je tegenaan loopt tijdens het denkproces en vervolgens de uitvoering bij het gebruik van Instagram. Wat een eye-openers! Waanzinnig fijn om direct toepasbare tips en strategieën te krijgen. Geen ingewikkelde hoog over verhalen. Fris, duidelijk en mega enthousiast. Na afloop liep ik weg, met een boek vol aantekeningen, een hoofd vol plannen en een boost aan positieve energie.

Ik kan iedereen die Instagram zowel privé als professioneel gebruikt, aanraden om deze Instagram Masterclass te doen. Leer door Mary-Anne hoe jij Instagram succesvol in kan zetten om je bedrijf en/of producten op een betere, efficiëntere en leukere manier aan de Instagram community kan presenteren.


INFO MASTERCLASS

De Masterclass kan in de volgende samenstellingen worden gegeven:

 • Privé
 • Kleine groep (max 4. personen)
 • Grote groep (vanaf 10 personen)

Tijdsduur: 3 uren

Locatie: Op een door jou gewenste locatie.

Voor wie: Geschikt voor iedereen (ongeacht voorkennis Instagram). Daarom ook geschikt om als bedrijfsteam te volgen.


Neem voor meer informatie over de Masterclass Instagram BY MARY vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”4173″ title=”Instagram Masterclass BY MARY”]