#familylife

#familylife

Op 19 december 2018 werden wij de trotse ouders van Noah Rae. Terugkijkend op de afgelopen 10 maanden is het een ongelofelijk bijzondere periode geweest. Van héle korte nachten tot urenlange knuffelmomentjes en van emotionele tranen van vermoeidheid tot tranen van geluk, het kwam allemaal voorbij. 

Ons eerste jaar als gezin.

Nu Noah Rae bijna 1 jaar is, merken we dat we steeds meer onze draai als nieuwe ouders aan het vinden zijn. Voeding en slaapschema’s kunnen we langzaam maar zeker loslaten. We volgen vooral ons eigen gevoel en die van de kleine spruit. 


Als ik ons zou moeten beschrijven als ouders zijn we er vooral op gericht om het zo fijn mogelijk te maken voor Noah Rae. Nazar werkt fulltime en ik werk parttime, wat in de realiteit betekent dat we echt momentjes moeten creëren om als gezin met elkaar te zijn. 

Aan tafel!

De fijnste momenten van de dag als gezin zijn die aan de eettafel, waarbij alles wordt besproken. Onze gesprekken gaan over onze dag/weekschema’s, nieuwe gerechtjes voor Noah Rae, maar ook onze dromen en doelen, alles komt tijdens het eten voorbij. Telefoons en laptops laten we links liggen, we richten ons echt even op elkaar.

Doordeweeks ontbijt ik altijd samen met Noah Rae en dit moment beschouw ik altijd als een klein feestje. We doen dan lekker muziek aan en starten de dag met een fijn ontbijtje en zingen Noah Rae’s favoriete liedjes. Nouja, ik ben voornamelijk aan het zingen en Noah Rae kijkt goedkeurend toe. 😉

#Chairforlife

Een van de belangrijkste dingen die je als nieuwe ouder voor je baby aanschaft, is de eetstoel. Je kind zal hier de komende jaren alle eetmomentjes in beleven, de eerste hapjes eten en eerste schoolverhalen in vertellen, mits je natuurlijk een stoel uitkiest die met je kindje meegroeit. 

Wij hebben gekozen voor de Tripp Trapp stoel van Stokke die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot je kind(je) volwassen is, daarom ook wel de #ChairforLife genoemd. Als ouders vinden we het belangrijk duurzame producten te gebruiken voor Noah Rae. Op die manier hopen we hem mee te kunnen geven dat niet de hoeveelheid, maar de kwaliteit en duurzaamheid van materiaal belangrijk is. 

Zie hieronder de video waarin we als gezin op de (gepersonaliseerde) Tripp Trapp je meer vertellen over hoe alles reilt en zeilt bij ons thuis:

Ons eerste #TrippTrappMoment

Een stoel met nu al zoveel leuke herinneringen, zoals bijvoorbeeld vorige week, toen ik tijdens het eten met Nazar in gesprek was en Noah Rae uit het niets ‘Aaah, mamapapa! schreeuwde en daarna keihard begon te lachen. Zo ontzettend zoet, het was de eerste keer dat hij zowel mama als papa zei, onvergetelijk! Echt een #TrippTrappMoment.

Wat ik spannend en bijzonder tegelijk vind, is dat je van tevoren niet kunt bedenken hoe je gezinsleven zal zijn en hoe je zelf als ouder zal zijn. Wij hebben in het begin alles op ons af laten komen en ons vooral gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van ons kindje. 

In alle eerlijkheid, het krijgen van een kindje heeft een enorme impact heeft op je relatie. Het is daarom belangrijk om te blijven praten over je persoonlijke dromen en dromen voor je gezin. Eigenlijk wat we dus iedere dag bespreken aan onze eettafel met onze kleine prins in zijn Tripp Trapp stoel.

Blijven dromen, blijven praten.

Noah Rae wordt alweer bijna 1 jaar en het gaat allemaal zo ontzettend snel! Ik ben daarom blij dat we geen afscheid hoeven te nemen van zijn eetstoel, maar dat we naarmate hij ouder wordt de Tripp Trapp kunnen verstellen. Een stoel met vele herinneringen aan het fijnste moment van de dag als gezin. Wie weet draagt Noah Rae zijn Tripp Trapp ooit over aan zijn eigen kind.

Wij kunnen niet wachten om te luisteren naar Noah Rae zijn verhalen en dromen, maar tot die tijd genieten we van zijn heerlijke kliederfestijn.

Gepersonaliseerde Tripp Trapp

Wil jij net als Noah Rae ook een gepersonaliseerde Tripp Trapp voor jouw kindje(s)? Van 5 oktober t/m 15 december kun je op diverse plekken in Nederland je Tripp Trapp(s) gratis laten graveren. Hou voor de data en locaties de Facebookpagina van Stokke in de gaten!

4 Reacties

  1. Loraine
    30 oktober 2019 / 23:24

    Hallo Mary, Dank je wel, voor je mooie post en wat beschrijf je goed de mooie nieuwe fase in jullie leven als ouders van NoahRae. 💙❤️

  2. 7 maart 2020 / 12:49

    I just could not depart your website before suggesting that I actually enjoyed the usual info an individual provide for your visitors? Is gonna be back continuously in order to check out new posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *